Kursustilbud 2020

 

KIG også ind under KURSER

- hvor du selv kan vælge og bestille tema og sted. 

I forbindelse med udgivelsen af mit selvhjælpsmateriale tilbyder jeg 2 kurser/Retreats, hvor man kan opleve den intense proces og få en introduktion og en personlig vejledning til materialet :

"Din spirituelle rejse" 

- med maling i mandalaform og universel geometri

 

Materialet er tilgængeligt og kan købes nu.Bestil på mail (hannemej@gmail.com) og/eller telefon (25 39 09 88). Materialet koster 250,- kr+ forsendelse (80.kr)!

 2020

Internat på Tiendegården

 

  • Lørdag 4.april-tirsdag 7.april i begyndelsen af Påsken 2020 (5 overnatninger. 3 overnatninger + natten før og natten efter)
  • Mandag 6.juli-torsdag 9.juli 2020 (5 overnatninger)                                                                                                                                                                                                     
  • Min personlige tilgang til kurset er:
  • Universel geometri som en fælles kollektiv arketype og dermed en indgang til det ubevidste.
  • C.G.Jung og hans arbejde med matricerne i psyken og med mandalaformen
  • En bred accept af forskellige religioner og spirituelle systemer, som parallelle måder til at søge vejen ind i det guddommelige/ numinøse (Det hellige).
  • En cirkulær og feminin 4 faset model, som jeg har fået givet i en meditation.

I bogen finder du:

  • en vejledning i at konstruere og male i Livets Blomst – en kendt universel geometri og mandalaform, som er fundet afbildet over hele verden også i danske kirker. De ældste afbildninger er over 6000 år gamle.
  • en vejledning i at bruge arbejdet som et redskab i den enkeltes spirituelle søgen og udvikling.

Målet med arbejdet at træne at lytte til Selvet:  

Man kan arbejde med sin spirituelle rejse på egen hånd, fordi mandalaformen er en arketype, som sikrer at arbejdet indlejres i en større universel sammenhæng.  Opbygningen af materialet sikrer desuden, at der lægges vægt på den enkeltes egen visdom og ”den indre stemmes” beskeder fra Selvet.

 Om forfatter og underviser:

Jeg har undervist i male-i-mandalaform og også selv malet i mandalaformen ud fra jungianske principper i 15 år – og arbejdet med min egen spirituelle og personlige udvikling gennem retreats, kurser, meditativ praksis og bønsarbejde siden 1984.

 

! Vær opmærksom på tilmelding helst i god tid (gerne 2 måneder)  for at vi kan være sikre på  overnatning til alle kursisterne på Tiendegården, hvor kurset afholdes.