• Din spirituelle rejse Med maling i mandalaform og universel geometri

  • Ord til inspiration 151 vedlagte kort

  • Bog og vejledningskort Udviklingskort Processens geometri

NYHEDER

Svanen og ægget 1 af 3
40x40 Gouache 2019

Kig ind under både Kurser og Kursustilbud 2020 for tilbud om kurser/retreats med vejledning i det nye materiale.       

Nyt materiale 

Nu er min første bog og selvhjælpsmateriale tilgængelig. Den kan købes ved at kontakte mig på hannemej@gmail.com og/eller på telefon 25 39 09 88. Den koster 250,-kr + forsendelse(80,-kr i DK). Beløbet indbetales via Mobilepay på 25390988. Derefter sender jeg straks materialet.

Den vil også være til salg, når jeg er på Krop, Sind og Ånd messe i Brøndbyhallen 31.1-2.2.2020. Stand nr. 67 og kunstvæg.

 

Din spirituelle rejse

Med maling i mandalaform og universel geometri.

Materialet består af 1 bog (98 sider) 151 små kort Ord til inspiration og to landkort: Udviklingskort, Processens geometri

Bagsideteksten lyder:  

Bogens fire tilgange til at arbejde med en individuel spirituel udvikling er:

  • Universel geometri som en fælles kollektiv arketype og dermed en indgang til det ubevidste.
  • C.G.Jung og hans arbejde med matricerne i psyken og med mandalaformen
  • En bred accept af forskellige religioner og spirituelle systemer, som parallelle måder til at søge vejen ind i det guddommelige/ numinøse (Det hellige).
  • En cirkulær og feminin 4 faset model, som forfatteren har fået givet i en meditation.

Dette selvhjælpsmateriale tilbyder:

  • en vejledning i at konstruere og male i Livets Blomst – en kendt universel geometri og mandalaform, som er fundet afbildet over hele verden også i danske kirker. De ældste afbildninger er over 6000 år gamle.
  • en mulighed for at bruge arbejdet som et redskab i den enkeltes spirituelle søgen og udvikling.

Man kan arbejde med sin spirituelle rejse på egen hånd, fordi mandalaformen er en arketype, som sikrer at arbejdet indlejres i en større universel sammenhæng. Opbygningen af materialet sikrer desuden, at der lægges vægt på den enkeltes egen visdom og ”den indre stemmes” beskeder fra Selvet.

 Forfatteren har undervist i male-i-mandalaform og også selv malet i mandalaformen ud fra jungianske principper i 15 år – og arbejdet med sin egen spirituelle og personlige udvikling gennem retreats, kurser, meditativ praksis og bønsarbejde siden 1984.

 

Nye Billeder

Jeg fortsætter min trilogi med svaner. Så blev nr. 3 næsten færdig. Den overrasker med nye elementer, så jeg er ved at male videre på den.

Der er en nye type billeder på vej - men det får I at se de næste måneder.

Nyt læsestof

Jeg har forgæves søgt efter andre, der maler og underviser i gouachemaling. Så greb jeg til bogens verden og fandt på Amazon.uk.com en rigtig god og grundig indføring i både materialer og malemåder.

Gouache for illustration. Materials, Techniques & Studio Secrets for Todays Fine Artist and Illustrator. AF Rob Howard  Echo Point Books & Media, LLC  Brattleboro i Vermont  1993/2015

Det har ledt mig videre til en dejlig bog om farver anbefalet af Rob Howard.

Color Choices. Making color sense out af color theory. AF Stephen Quiller  Watson-Guptill Publications/New York  1989/2002

Heri er der en videreudvikling af farvehjulet baseret på Quillers egen erfaring og praksis - kaldet Quiller Wheel. Jeg synes den taler mere til mig og er måske en mere praktisk og ligetil vej til blanding af farver og kulører. Jvf. undertitlen: At skabe farvesans ud af farveteori.

 Ny messe

Spirituel Messe på Møn sidst i Marts 2020, hvor jeg også vil sælge mit materiale og måske have en ny bog med?

Derudover deltager jeg også  i Krop, Sind og Ånd Messen 2020 i Brøndbyhallen 30.januar-2.februar. I kan finde mig på Stand 67 og mine billeder på den nærliggende kunstvæg 261.

 

Svanen og ægget 1/3 Gouache 40x40

Svanen i ægget 2/3 Gouache 40x40

Svanen vogter æggene 3/3 Gouache 40x40